Škoro o timu za predizbornu kampanju: Mate Radeljić puno zna kako to funkcionira

Škoro o timu za predizbornu kampanju: Mate Radeljić puno zna kako to funkcionira

U vinogradu Miroslava Škore kod Kutjeva danas je berba grožđa na koju je kandidat za predsjednika države pozvao novinare. Tom prilikom je razgovarao o predsjedničkoj kampanji i protukandidatima, prenosi N1.

Upitan da komentira je li uz njega dio HDZ-a, Miroslav Škoro kaže kako nema razloga komentirati HDZ ili bilo koju stranku.

“Tko koga podržava – to je pitanje demokracije. Stranačku stegu mogu donekle razumjeti, ali mišljenje svakog čovjeka je bitno”, kaže.

Upitan da komentira odgađanje isticanja kandidature aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Škoro kaže:

“Nitko od nas nije kandidat. Tek kad se raspišu izbori i kad prikupimo 10.000 potpisa postajemo kandidati… Postoji njen stožer, ima šefa stožera, no nema onog tko je najavio kandidaturu. Za pretpostaviti je da će se ona kandidirati pa ćemo na megdan i birači će odlučiti”, kaže Škoro.

Napominje da on još nema stožer.

“Ja, ustvari, nemam stožer, imam tim s kojim surađujem, dnevno se srećem s desecima ljudi… Razgovarao sam s i s Matom Radeljićem, i opet ćemo razgovarati, on puno zna kako to funkcionira. Kad osnujem stožer, vidjet ćete da to neće biti ljudi koji su naročito poznati široj javnosti, već će to biti obrazovani, mladi, sposobni ljudi”, kaže Škoro.

Foto: N1