Ulaganje u izvrsnost: Hrvatska pošta i Hrvatski rukometni savez potpisali ugovor o sponzorstvu

Ulaganje u izvrsnost: Hrvatska pošta i Hrvatski rukometni savez potpisali ugovor o sponzorstvu

Hrvatska pošta i Hrvatski rukometni savez sklopili su trogodišnji ugovor o sponzorstvu. Hrvatska pošta će iduće tri rukometne sezone biti sponzor Paket 24 Premijer lige, a logotip Hrvatske pošte krasit će i nove dresove naše rukometne reprezentacije.

Društveno odgovorno poslovanje filozofija je Strategije Pošta2022., a konkretnim ulaganjem u jedan od najtrofejnijih sportova u Hrvatskoj, Hrvatska pošta pokazuje kako se drži ovog načela. Osim stalne brige o našim zaposlenicima i zajednici te okolišu, na temelju vrlo dobrih financijskih rezultata donesena je odluka o pomaganju hrvatskog sporta i sportaša, stoji u priopćenju Hrvatske pošte.

Hrvatska pošta je prepoznala ambiciju Hrvatskog rukometnog saveza u razvoju rukometa i domaće lige. Očekujemo da hrvatska rukometna reprezentacija i premijer liga budu odskočna daska za našu novu uslugu Paket 24. Nadam se da će ova trogodišnja suradnja polučiti veliki uspjeh, a današnje potpisivanje vidim kao početak novog prijateljstva“, rekao je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo.

Poštanske vrijednosti su povjerenje, proaktivnost i izvrsnost te se u potpunosti isprepliću s vrijednostima koje nosi sport i naši rukometaši. Te vrijednosti omogućavaju uspjeh i tvrtkama i sportašima. Hrvatski rukomet već dugi niz godina pokazuje svoju izvrsnost i bilježi sjajne rezultate, a isto čini i Hrvatska pošta.

Jako smo sretni što uspostavljamo suradnju s Hrvatskom poštom čija se poslovna filozofija društveno odgovornog ponašanja idealno uklapa u našu misiju brige za hrvatsku sportsku, a posebno rukometnu mladost. Mi s ponosom možemo reći da su svi velikani hrvatskog rukometa ponikli u Premijer ligi. I zato je vaša odluka da je sponzorirate sljedeće tri godine vrijedna divljenja. Ona je jamstvo da će hrvatski rukomet i dalje biti dio svjetskog vrha i ponos nacije. Hvala vam što pomažete da hrvatski rukomet, a posebno Paket 24 Premijer liga opstane na ovom pomalo surovom sportskom tržištu“, rekao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

Hrvatska pošta u sponzorstvo Hrvatskog rukometnog saveza ulazi s velikim ponosom, a svim našim rukometašima želimo sreću u predstojećim sezonama.

Foto: Hrvatska pošta