Plenković organizirao tajni sastanak vladajuće koalicije u jednom poznatom zagrebačkom restoranu

Plenković organizirao tajni sastanak vladajuće koalicije u jednom poznatom zagrebačkom restoranu

Vladajuća koalicija trebala bi se u ovim trenucima sastati u jednom zagrebačkom restoranu. Sastanak nije najavljen i nije poznato o čemu će se razgovarati.

Uoči sastanka  reporterka N1 upitala je Milana Bandića pred ulazom u restoran o čemu je riječ, javlja N1.

“Ja ću biti deset minuta jer imam posla. Pozdravit ću premijera i Kažimir Varda će ostati umjesto mene kao potpredsjednik stranke i šef kluba,a ja imam dvije ceste za asfaltirati u Dubravi do devet navečer. Teme su da Hrvatskoj treba mir i stabilnost, da ljudi trebaju živjeti dobro i izvan Zagreba i u Zagrebu možemo još bolje.

I dok tako budemo surađivali na projektima Stranka rada i solidarnosti će podupirati ovu Vladu i ova Vlada će do tada trajati. Ako ne budemo surađivali na projektima od interesa za grad i državu onda neće trajati.

To je definitivno stav Stranke rada i solidarnosti jer mi ne trgujemo za fotelje. Radimo na projektima, do sada imamo dobar partnerski odnos s predsjednikom Vlade i tako će biti ubuduće.”

Na pitanje o stanju u koaliciji kaže: “Već sam govorio o praznim puškama, puškama bez pušaka, samo doslovno citirajte mene što sam rekao prije mjesec dana, dva, tri i bit ćete informirani. Ja ću još malo početi naplaćivati razgovore, sad sam dao besplatno izjavu”, rekao je.

U restoran je Stigao i premijer Andrej Plenković.

Veljko Kajtazi rekao je da ne zna koja je tema koalicijskog sastanka i da je samo dobio informaciju da dođe. Stanje u koaliciji ocjenjuje odličnim. Kaže da se nacionalni program za manjine provodi, možda ne dinamikom kojom bi željeli, ali se provodi.

Furio Radin rekao je da je prije 15 minuta dobio poziv za sastanak. Prvo je rekao da ne zna koja je tema sastanka, ali na konstataciju naše reporterke kako pretpostavlja da je jedna od tema i Milorad Pupovac i odnosi u koaliciji odgovorio je: Dobra informacija.

Foto: lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments