Policija pokušava doći do podataka s mobitela i laptopa Lane Bijedić: Zašto je još u siječnju napisala oporuku

Policija pokušava doći do podataka s mobitela i laptopa Lane Bijedić: Zašto je još u siječnju napisala oporuku

Lana Bijedić, 19-godišnja Mostarka koja je ubijena prije tjedan dana, jučer je kremirana u Beogradu.

Podsjetimo, prošle je nedjelje Lana otišla na kavu s prijateljicom, kako je rekla svojoj majci, Oko 12.10 kamere na benzinskoj postaji uhvatile su je kako šeće sama, no detalji kako je do tamo došla, nisu poznati, piše Vecernji.ba.

Posljednji put viđena je na kružnom toku Zviroviću, a već oko 19 sati pronađeno je njezino tijelo u rijeci Studenčici u Studencima kod Ljubuškog. Iste večeri potvrđeno je da se radi o ubojstvu. Obdukcijom je utvrđeno da je udarana i davljena prije nego je bačena u rijeku. Njezino tijelo pronašao je lokalni ribar i odmah zvao policiju. Večernji lis BiH saznaje kako je Lana još u siječnju napisala svoju oporuku, a nedavno je deaktivirala i račun na društvenoj mreži Facebook.

Policija pokušava doći do podataka s Laninog mobitela i laptopa. Izjave nekih ispitanika ponovo se analiziraju, kao i ostale sumnjive okolnosti događaja. Na slučaju surađuju MUP ZHŽ-a, MUP RS-a te Veleposlanstvo SAD-a. Istražuje se na više lokacija, a Vecernji.ba prenosi da je MUP Zapadnohercegovačke županije objavio priopćenje u kojem moli sve građane koji nešto znaju da se jave policiji ili Upravi policije.Lana Bijedić, 19-godišnja Mostarka koja je ubijena prije tjedan dana, jučer je kremirana u Beogradu.
Foto: Damir Senčar/Hina/Ilustracija