Jandroković izbacio Marasa iz sabornice: Neće vas nitko iznositi van jer ste preteški

Jandroković izbacio Marasa iz sabornice: Neće vas nitko iznositi van jer ste preteški

Nakon što je SDP-ov Marko Vešligaj dobio dvije opomene, u Saboru se javio Gordan Maras koji je htio spočitnuti Gordanu Jandrokoviću zbog vođenja sjednice, prenosi N1.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković zamolio je da straža udalji Gordana Marasa iz Sabornice, no nakon kraće prepirke Maras se vratio na svoje mjesto pa ga straža ipak nije iznosila.

“Kolega Maras, trenutno govori ministar financija i izvolite sjednite na svoje mjesto. Neće vas nitko iznositi van jer ste preteški”, rekao je Jandroković Marasu. Došlo je do prepucavanja. Maras je potom Jandrokoviću rekao: “Jako ste smiješni, nećeš se bahatiti. Ne zaslužuješ niti sekunde biti u ovoj stolici”, kazao je Maras kada je Jandroković svoj mikrofon okrenuo prema njemu.

“Vrlo ste nepristojni i neodgojeni. Sada molim stražu da udalji kolegu Marasa iz sabornice. Nećemo onda tražiti stanku budući da je kolega Maras sam otišao”, rekao je Jandroković i tako zaključio prepucavanje. Marasu je ovo bila treća opomena, te je dobio i zabranu govora za danas.

Jandroković je potom apelirao na zastupnike da smanje tenzije kako bi se moglo raspravljati, kako je rekao, o najvažnijem dokumentu za iduću godinu, a to je prijedlog državnog proračuna, prenosi Dnevnik.hr.

Foto: Edvard Šušak/Hina