I Škoro ima svoju kućicu na Adventu u Zagrebu: Koliko ju je platio?

I Škoro ima svoju kućicu na Adventu u Zagrebu: Koliko ju je platio?

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro koji se u ponedjeljak družio sa simpatizerima u Čakovcu poželio je tijekom kampanje sučeljavanje s drugim kandidatima, najavio za sutra predaju potpisa kojih je, kaže, “prikupio puno”, “mrvicu više” od SDP-ovog Zorana Milanovića.

Smiješno mu je, kaže, to što netko tijekom pet godina ne podrži ni jedan referendum, a sada bi se razgovaralo o tome.

„Nema te teme o kojima s njima ne bih razgovarao, ali ne bih volio da se ta sučeljavanja pretvore u kviz. Treba nam odmjeravanje programa. Volio bih, a to bi bilo kulturno, da oni koji su do sada nešto radili da polože rezultat svojeg rada na stol. Mnogi od njih traže kontinuitet, a ja želim promjenu“ poručio je.

O tome koliko je novca njegova tvrtka izdvojila za kućicu na Adventu u Zagrebu rekao je da to nije tajna i da je riječ o jednokratnom najmu u visini od 100.000 kuna s PDV-om. Smatra kako je riječ o uobičajnoj praksi kada koncesionar uzima nešto u najam i onda daje to u podnajam, ali misli da je riječ o velikom iznosu.

„Puno je to i po meni treba biti drugačiji model“ ustvrdio je Škoro u Čakovcu gdje je prikupljao potpise podrške za svoju kandidaturu.

Foto: Miroslav Lelas/Hina