Letica razotkrio Macana: Poznati dubrovački trombunjer puca teškim ćorcima

Letica razotkrio Macana: Poznati dubrovački trombunjer puca teškim ćorcima

Slaven Letica  reagirao je na izjave  Kreše Macana  o tome kako su predsjednički zbori prije pet godina bili pokradeni. Macan je  prije pet godina bio u izbornom stožeru    predsjedničkog kandidata Ive Josipovića koji je izgubio izbore. Objavu Slavena Letice prenosimo u cijelosti.

“Macan i navodna krađa predsjedničkih izbora 2015.

Na moje nemalo iznenađenje, poznati dubrovački trombunjer (puškar) g. Krešimir Krešo Macan koji se profesionalno bavi političkim i poslovnim marketingom, spiniranjem te, općenito, odnosima s javnošću, dao je prije dva dana izjavnu kako vjeruje (!?) da su predsjednički izbori 2015. na kojima je KGK pobijedila dr. Ivu Josipovića – ukradeni.

Ovako je to formulirao: “Ne mogu to dokazati, no vjerujem da su protekli predsjednički izbori (u Hrvatskoj) pokradeni.”Ta je izjava etički upitna zbog toga što je dubrovački trombunjer koji uvijek puca ćorcima ili slijepim mecima, bio u gubitničkom timu dr. Ive Josipovića.

Medijski slijepi metak o “vjerovanju” u ukradene izbore zapravo je alibi za njega osobno i sve one iz gubitničke momčadi dr. Ive Josipovića koji su pet dana prije izbora na temelju naručene ankete zaključili da je dr. Ivo već pobijedio.

Taj je zaključak motivirao pristaše i birače KGK, a demotivirao one dr. Ive. Kako sam bio vrlo dobro informiran o igrama i igricama oko predsjedničkih izbora 2015., dobro ZNAM (pa ne moram “vjerovati”) da izbori nisu “pokradeni”, ali da je postojao i da je propao fiškalski plan dr. Ive Josipovića i njegovog tima, da ospore zakonitost izbora KGK.

Za to imam DOKAZE koje ću možda objaviti slijedećih dana.

Molim, stoga, Krešu da se puca ćorcima ili slijepim mecima”, napisao je Letica.

Foto: Facebook