Prkosna Ivona Milinović neće vratiti mandat HDZ-u: Nemojte pognuti glavu, nemojte biti poltroni

Prkosna Ivona Milinović neće vratiti mandat HDZ-u: Nemojte pognuti glavu, nemojte biti poltroni

Riječka vijećnica Ivona Milinović oglasila se nakon što je izbačena iz HDZ-a zbog neprimjerenih izjava o Srbima. Objavu Ivone Milinović prenosimo u cijelosti.

“Drage prijateljice i prijatelji, drage članice i članovi HDZ-a, drage Hrvatice i Hrvati, hvala vam od srca na vašim pozivima i porukama podrške. U ovom trenutku ne mogu vam reći mnogo o mom navodnom izbacivanju iz HDZ-a, budući sam za isto saznala iz medija, još nisam primila nikakvu službenu obavijest.

Ono što mogu obećati jest da kakav god bio ishod, nastaviti ću u svom političkom radu promicati demokršćanske i državotvorne vrijednosti. Kao gradski vijećnik nastaviti ću upozoravati na klijentelizam i korupciju na svim razinama, te se pridržavati programskih načela HDZ-a dr. Franje Tuđmana. To su birali birači HDZ-a na lokalnim izborima i nemam ih pravo iznevjeriti. Mogu mene iz HDZ-a, ali HDZ iz mene nikako.


Članicama i članovima HDZ-a poručujem, ne bojte se! Nemojte posustati u borbi za svoje ideale, nemojte pognuti glavu, nemojte biti poltroni. To nije HDZ kakav je dr. Tudjman sa utemeljiteljima HDZ-a stvarao. Dr. Tudjman i hrvatski branitelji borili su se za demokraciju i pluralizam. Naša je zadaća da nastavimo hrabro promicati te vrijednosti, vrijednosti za koje su mnogi hrvatski sinovi položili svoje živote”,  napisala je Ivona Milinović.

Foto: Screenshot You Tube