Za Škoru je Plenković birokrat koji daje panične izjave: Njegova Vlada je tragedija

Za Škoru je Plenković birokrat koji daje panične izjave: Njegova Vlada je tragedija

Miroslav Škoro  reagirao je na izjave Andrekja Plenkovića koji je njegov  govor u  Lisinskom nazvao parodijom  na Večernju školu. Škorin odgovor prenosimo u cijelosti.

“Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama. A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali”, ističe Škoro

Foto: Miroslav Lelas/Hina