Problemi sa srcem: Zoran Šprajc ipak neće voditi izbornu noć na RTL-u

Problemi sa srcem: Zoran Šprajc ipak neće voditi izbornu noć na RTL-u

Kako sada stvari stoje, u RTL-ovu Direktu do kraja godine nećemo vidjeti urednika i voditelja Zorana Šprajca, koji se na kućnoj njezi oporavlja od infarkta. Podsjetimo, svoj drugi infarkt poznati je novinar doživio 23. studenoga, a operiran je u zagrebačkoj Kliničkoj Bolnici Dubrava. Tamo su mu ugradili stent, odnosno proširili sužene krvne žile srca, javlja Jutarnji list.

Uz to, prije šest godina dijagnosticiran mu je blagi infarkt, nakon čega su mu prvi put ugradili stent. Tada je bio hospitaliziran oko dva tjedna. Šprajc se sada, doznajemo od njegovih bliskih prijatelja, dobro osjeća, no prema liječničkim naredbama mora izbjegavati stres, naprezanje i živciranje te paziti na prehranu. O tome je nedavno i sam progovorio, kada je na Instagramu napisao:

– Dođem doma s fitnessa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke, ali od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima! Vi ste moje drugo srce – poručio je kolegama Šprajc, dodavši da se na posao vraća čim isprazni košaru, ali i da se boji da će to dugo potrajati.

Tako Zorana  Šprajca nećemo vidjeti na RTL-u  tijekom  predsjedničkih izbora.

Foto: N1