Nakon ispadanja Škore: Stevo Culej sada snažno podržava Kolindu Grabar Kitarović

Nakon ispadanja Škore: Stevo Culej sada snažno podržava Kolindu Grabar Kitarović

 

Stevo Culej  je  pozvao  birače da u drugom krugu  predsjedničkih izbora podrže  Kolindu Grabar Kitarović. U prvom krugu svesrdno je pomagao  svog prijatelja Miroslava Škoru. Culejev post prenosimo u cijelosti.

“PODRŽAVAM KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ ZA HRVATSKU PREDSJEDNICU Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara.Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja MIROSLAVA ŠKORU u prvom krugu izbora.Također sam istaknuo ako KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ uđe u drugi krug da ću je podržati.

Danas dosljedno svjedočim svoje stavove.Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo.Oko tih vrijednosti se okupljam ja,moja obitelj i moji prijatelji.

Oko tih vrijednosti se okuplja naša HRVATSKA.Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku HRVATSKU .AKO BIRAMO NEKA TO BUDE KOCKASTO”, napisao je Culej.