Maja Sever optužuje vrh HRT-a: Bruno Kovačević namješta milijunske poslove svome prijatelju

Maja Sever optužuje vrh HRT-a: Bruno Kovačević namješta milijunske poslove svome prijatelju

Poznata HTV-ova novinarka  Maja Sever optužila je  Brunu Kovačevića, glavnog urednika programa HRT-a,  da namješta unosne milijunske poslove svom prijatelju.  Bombastični post Maje Sever, koji će definitivno otvoriti raspravu  o korupciji i kriminalu na javnoj televiziji,  prenosimo u cijelosti.

“A možda bih i ja dobila malo više posla da se ponudim u vanjskoj produkciji? Što kažete na ideju Elizabeta Gojan Lela Knezevic Zoran Pehar Složimo neku firmicu i ponudimo se u vanjskoj produkciji? Kao onaj naš bivši zaposlenik sportske redakcije, koji je dao otkaz, otvorio firmu i sad njegov bivši šef Bruno Kovačević od njega otkupljuje emisije poput Klub7, Destinacija.hr i slične. I puf! U prime time na Prvi program. A ne mi luzeri koje se ukida ili poput HRT Labirint Jagoda Bastalic baca na HRT4 Malo bi Ilko Ćimić i Index.hr pisali o tome, ali koga briga – pinkica ide, svi radimo i svi sretni!
Javna televizija? Javni interes? Odgovornost prema pretplatnicima koji sve to placaju svaki mjesec – ma, koga briga! Sve možemo! Jer upravo to je odnos Vlada Republike Hrvatske i HDZ – Hrvatska demokratska zajednica koji ima većinu u Hrvatski sabor prema javnom interesu i građanima.
Jedino mi je žao što moji urednici i direktori nemaju profile na društvenim mrežama da ih mogu tagirati. Da im ne moraju ljudi printati ove postove i brojati lajkove zaposlenika”, piše  Maja Sever.

A možda bih i ja dobila malo više posla da se ponudim u vanjskoj produkciji? Što kažete na ideju Elizabeta Gojan Lela…

Geplaatst door Maja Sever op Vrijdag 10 januari 2020