Dario Juričan pozvao zaposlenike Grada Zagreba da mu dostave dokumente o Bandićevoj korupciji: Tko neće dobiti oprost

Dario Juričan pozvao zaposlenike Grada Zagreba da mu dostave dokumente o Bandićevoj korupciji: Tko neće dobiti oprost

Redatelj i predsjednički kandidat Dario Juričan, koji je promijenio ime u Milan Bandić, pozvao je zaposlenike Grada Zagreba da sami ispričaju priču kako ih se zlostavlja i ucjenjuje. “Sad je vrijeme! Ovo je prilika da prebjegnete s tamne strane”, poručio je Juričan.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

“Službenici i namještenici Grada Zagreba!

Dok su vaši pretpostavljeni stvarali paralelnu strukturu vladanja, krali, uzimali postotke, zapošljavali rođake, dobivali stanove, dijelili teritorij za manifestacije i namirivali beskrajne sljedove svojih ljubavnica, od vas se očekivalo da šutite i pognete glave.

Toga bi sada bilo dosta! Gotovo je.

(Da odmah bude jasno: za pročelnike i savjetnike nema oprosta grijeha, ti heroji bespogovornosti prvom zgodom odlaze, moraju platiti ceh.)

Obraćam vam se osobno.

Žao mi je što su vas zbog svojih sitnih kokošarskih interesa, sinekura ili veza u gradskoj skupštini izdali oni koji su vam bili zadnja nada. To su izdajice, licemjeri, raznorazni nesposobni bernardići i njemu slične lakopotkupljive, jeftine i skupe, političke niškoristi.

S nekima od vas sam već popio kavu, drugi su još uvijek oprezni i komuniciraju sa mnom preko posrednika. Nadam se da ćete se odvažiti napraviti iskorak koji od vas očekujem, kako bi transfer gradske vlasti bio lakši, a vaša savjest mirnija.

Znam kako se rezač etiketa sadistički iživljava na vašim zatvorenim sastancima. Ali to znamo samo vi i ja. Želim da priču kako vas se zlostavlja i ucjenjuje, vi sami ispričate.

Vaši nadređeni režu etikete i skrivaju od vas marke svoje odjeće i obuće.

Sve ukradeno. Vi to sve znate i gledate već 20 godina.

Gotovo je.

Imam poruku za sve vas. Sve ono što ste tako marljivo tijekom godina fotokopirali, prebacivali na vaše USB stickove i nosili doma u vjeri da će vam trebati za crne dane – moram vam reći da su ti crni dani stigli. Sad je vrijeme! Ovo je prilika da prebjegnete s tamne strane.

Ja sam novi gazda grada, poručuje Juričan”

Foto: Facebook