Nogalo: Ne očekujem ništa dobro, ovo je priča za anale teatra apsurda

Nogalo: Ne očekujem ništa dobro, ovo je priča za anale teatra apsurda

Danas se bira novi ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak, dok je jučer gradski ured za zdravstvo poručio kako je bivši ravnatelj Boro Nogalo smijenjen zakonito.

Danas je smijenjeni ravnatelj Boro Nogalo pred dječjom bolnicom Srebrnjak dao kratku izjavu novinarima o novom izboru za ravnatelja te bolnice.

“Mislim Koruga je legitiman kandidat, sve štima, sve je u redu. Međutim, ja tražim da ravnatelj bude iz ove bolnice. Ne ja, nego nas ima dovoljno pametnih da možemo dovršiti ovu priču”, kazao je Nogalo novinarima.

Dodao je i kako ne očekuje ništa dobro, s obzirom na ljude koji se nalaze u Upravnom vijeću.

“Ništa ne očekujem. S obzirom na to kakva je ekipa gore, u Upravnom vijeću, ne očekujem ništa dobro. Definitivno ću se morati, za sve ovo što radimo i za što se borimo, izboriti na jedan drugačiji način. Kakav će to način biti to ćemo još dogovoriti”, kazao je za N1 Nogalo.

Komentirao je i činjenicu kako je Gradski ured za zdravstvo jučer priopćio kako je Ministarstvo zdravstva utvrdilo da je odluka o smjeni ravnatelja Bore Nogala donesena zakonito.

“To je ministar tumačio zakon koji je on donio. Dakle, čovjek donosi zakone, traži da ih se ne držimo, a mene smjenjuje zbog nekih protuzakonitosti. To je definitivno priča koja ulazi u anale teatra apsurda”, rekao je Nogalo.