Željka Markić upozorava: Pavićev Telegram nije slučajno krenuo istraživati imovinsku karticu ministra Kujundžića

Željka Markić upozorava: Pavićev Telegram nije slučajno krenuo istraživati imovinsku karticu ministra Kujundžića

Čelnica  udruge “U ime obitelji”  Željka  Markić komentirala je smjenu ministra zdravstva Milana Kujundžića  i činjenicu da je  o njegovoj imovinskoj kartici  prvi počeo pisati  portal Telegram koji je u vlasništvu obitelji Pavić. Markić tvrdi da je Kujundžić smijenjen zbog borbe razbojničke družine  oko plijena. Podsjetila je da je Nino Pavić, nekadašnji vlasnik EPH, bio u jako dobrim odnosima sa  bivšim premijerom Ivom Sanaderom.  Post Željke Markić prenosimo u cijelosti.

“Ne znam ima li Kujundžić imovinu koju ne može opravdati svojim prihodima.
Ne znam je li pogodovao prijateljskim tvrtkama iz osobnog interesa. Ali sigurno znam – ako je i prvo i drugo istina – nije zbog toga 14. smijenjeni ministar u Plenkovićevoj vladi.

Plenković kaže da ga je smijenio jer “nije bio fokusiran na korona virus”, što god da mu to značilo.

Dok je svima jasno da je smijenjen zbog borbe interesno-političkih grupa – borbe razbojničke družine – koja se proteže s lijeve na desnu stranu političkog spektra – oko plijena. A plijen je i u ovom slučaju – javni novac, javne firme, poslovi koje dodjeljuju državne firme i državne institucije, poliitičke funkcije i politički utjecaj na raspodjelu našeg novca…

I svima je jasno da Telegram, u vlasništu obitelji Ninoslava Pavića, nekadašnjeg vlasnika EPH, poznatog po zajedničkoj fotografiji na jahti sa tadašnjm premijerom Sanaderom – nije slučajno krenuo baš sada istraživati imovinsku karticu – baš ministra Kujundžića.

I svima nam je jasno da do danas nismo niti od poreznih niti od kaznenih vlasti čuli išta o mogućem nesrazmjeru imovine i prihoda kod davno smijenjenog Milanovićevog ministra Linića, ili nikad smijenjenog Milanovićevog ministra poljoprivrede Jakovine, ministrice Mrak -Taritaš, a da o SDPHDZHNS Vrdoljaku – i ne govorimo. NIti smo dočekali da itko od smijenjenih – “zbog imovine” – ako je ta imovina nezakonito stečena – vrati novac tamo od kuda je uzet – u proračun RH – iz kojeg se financira obrazovanje naše djece, liječenje naših bolesnih ili otvaranje novih radnih mjesta.

Borba protiv korupcije u stvari je borba protiv korupcije nekih političara kako bi oni drugi političari mogli nastaviti – biti korumpirani.

A premijer koji sve to podržava kako bi ostao na vlasti – brine epidemija korona virusa”, piše Željka Markić.