Željko Šelendić vrijeđa inteligenciju Zagrepčana: Evo kako je pokušao opravdati pogodovanje svom prijatelju Milanu Bandiću

Željko Šelendić vrijeđa inteligenciju Zagrepčana: Evo kako je pokušao opravdati pogodovanje svom prijatelju Milanu Bandiću

Poduzetnik Željko Šelendić neuvjerljivo  je pokušao objasniti zašto je svom prijatelju Milanu Bandiću prodao stan debelo ispod cijene.

– Trebao mi je stroj u radioni pa sam, umjesto da uzmem kredit, odlučio prodati stan. I prodao sam ga Bandiću jer sam od njega dobio najbolju ponudu –  izjavio je Šelendić od kojega je Vesna Bandić, supruga zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, prije malo više od mjesec dana kupila stan od 68,52 kvadrata u centru Zagreba.

Stan se nalazi na Trgu Petra Petretića i kupljen je za 854 tisuće kuna, odnosno za samo 1474 eura po metru kvadratnome, otkrio je portal Index. Većina novca, 720 tisuća kuna, odmah je isplaćena na račun, a stan je kupljen za Bandićevu kćer koja se nekoliko dana prije Nove godine upisala kao vlasnica stana, javlja Jutarnji list.

 

– Cijena je takva kakva je. Sad svi kažu da bi dali više. No, meni je bilo drago vidjeti Bandićevu kćer, koja je skromna djevojka, sretnu. I bila je baš zadovoljna jer su joj roditelji kupili taj stan. Pa zašto gradonačelnik ne bi svojoj kćeri mogao kupiti stan od 60 četvornih metara? – rekao je poduzetnik Šelendić.

 

Foto: Hina