Tamna strana velike fešte u Rijeci: Jedna osoba preminula od posljedica fizičkog

Tamna strana velike fešte u Rijeci: Jedna osoba preminula od posljedica fizičkog

Jedna osoba preminula je od posljedica ozljeda zadobivenih u fizičkom napadu u Adamićevoj ulici u Rijeci.

Tamna strana velike fešte u Rijeci: Jedna osoba preminula od posljedica fizičkog, fotografija

Do incidenta je došlo noćas oko 1,35 sati u Adamićevoj ulici u Rijeci. Policija je prvo zaprimila dojavu građana o narušavanju javnog reda i mira, a po dojavi na mjesto događaja ubrzo je stigla policijska patrola koja je bila u blizini. Tamo su uočili mušku osobu koja se trčeći udaljavala, a nekoliko metara dalje ozlijeđenog nepoznatog muškarca. Odmah su priskočili i djelatnici hitne medicinske pomoći i prevezli ozlijeđenog na hitni medicinski trakt bolnice na Sušaku. No tamo je ubrzo preminuo.

Policijski službenici sustigli su muškarca koji je bježao i priveli ga u službene prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja. Zasad nije poznato više detalja, kao niti je li nesretni muškarac pretučen ili je usmrćen nečim.

Prema informaciji Policijske uprave primorsko – goranske i organizatora EPK na programu otvorenja Europske prijestolnice kulture bilo je okupljeno oko 20.000 građana i posjetitelja Rijeke. Sama manifestacija otvaranja protekla je bez incidenata i u dobrom sigurnosnom ozračju.

 

Foto: Damir Senčar/Hina