Bandić je pod stresom, a za veliki prosvjed optužuje Sorosa: Njegov suradnik Kalinić spominje “Ljubin grob i Mitrovicu”

Bandić je pod stresom, a za veliki prosvjed optužuje Sorosa: Njegov suradnik Kalinić spominje “Ljubin grob i Mitrovicu”

Milan Bandić jako je potresen i nije mu svejedno. Sve doživljava kao orkestrirani napad i siguran je da će sve preživjeti.
Užasno je razočaran u HDZ, jer su ga ostavili na cjedilu. Kao psa. To je maćehinski odnos prema Milanu. Najviše ga je ipak pogodio istup Ivana Anušića kada ga je direktno optužio za poraz Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima. To ga je ubilo. Još se nije oporavio – govori najbliži Bandićev suradnik o stanju zagrebačkog gradonačelnika.

Nastavlja kako su uz njega njegovi najbliži suradnici, ali da je zapravo sam, javljaju 24 sata.

– Uvijek je bio solo igrač- ustvrdio je. Drugi sugovornik iz gradonačelnikova okruženja kaže kako Bandić vjeruje da ga neće privoditi sve dok traje predsjedanje Europskim vijećem i dodaje kako se s pritiscima u posljednje vrijeme ‘dosta dobro nosi’.

– Ovaj prosvjed je isfinancirao Soros, on financira i Daria Juričana, nije to teško provjeriti – navodi sugovornik uvjeravajući nas da je riječ o uroti protiv Bandića. Na upit je li točno da Bandić restaurira unutrašnjost kuće u Hercegovini, nije nam odgovorio. O Bandiću ovih dana kola dosta priča, a osim te o obnovi kuće u starom zavičaju, priča se da će Stranku rada i solidarnosti preuzeti jedan čelnik gradskih grobalja. Tu priču potvrdila su nam dva izvora, ali valja ipak pričekati.

– Bandić je više puta otpisivan, ali je ipak lazarovski uskrsnuo – podsjećaju. Pavle Kalinić, kojega smo nazvali s istim pitanjima, odgovorio je šeretski: ‘Dok se čuje zadnja puška na Ljubinu grobu, neka računa na nas kao da smo u punom sastavu’. Potom je dodao. ‘Budu li nas hapsili, želim robijati u Mitrovici jer je to naš crveni univerzitet…’

Foto: Daniel Kasap/Hina