Kirurg Hrvoje Tomasović želi biti potpredsjednik HDZ-a: Što je poručio članovima stranke?

Kirurg Hrvoje Tomasović želi biti potpredsjednik HDZ-a: Što je  poručio članovima stranke?

Kirurg dr. Hrvoje Tomasović najavio je da će  se   kandidirati   za potpredsjednika stranke na unutarstranačkim izborima u HDZ-u. Tomasovićev post objavljujemo ucijelosti..

“Nakon dugog razmišljanja o svemu u politici zadnjih desetak godina, odlučio sam najaviti kandidaturu za jedno od četiri potpredsjednička mjesta Hrvatske demokratske zajednice.
Godinama se zalažem za poštenje u politici, kojoj bi nacionalni interesi trebali uvijek biti daleko ispred osobnih.
Nisam predstavnik niti jedne stranačke struje, nisam vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali podupirem svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive. I traže majku u nekoj drugoj maćehi koja im pruža šansu za život dostojanstven čovjeka, život u kojem se svojim radom, znanjem i zalaganjem može nešto postići.

Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem.

Ulazak u izborni ring s dugogodišnjim iskusnim članovima stranke koje nije lako pobijediti u izbornoj utakmici i to sam, bez potpore grupacija i frakcija u HDZ-u, veliki je izazov.

Liječnik sam, kirurg koji se godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da moja Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti.
Da nam država da utočište, ognjište, sigurnost i dom.
Da ju ne mrzimo, da svi imaju mogućnost života, umjesto što je polazna stanica prema Irskoj, Njemačkoj i ostalim državama.

Treba nam promjena pristupa na političkoj sceni Hrvatske. Jedini ispravni put političkog djelovanja po načelima prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana.
Hrvatska Demokratska Zajednica ima moć i snagu da s poštenim i nekompromitiranim novim vodstvom Hrvatsku izvede na pravi put!

Dragi moji članovi HDZ-a, ako ima volje ima i načina. Treba sve učiniti da se stanje u stranci i u Hrvatskoj popravi – bez kalkulacija i nepotrebnog gubljenja vremena.
Zato Vas molim kada budu službeno raspisani izbori i kada će se znati procedura da mi date potpise za kandidaturu, a kasnije i glas za Vaše potpredsjedničko mjesto.
Program političkog djelovanja, za koje ću se zalagati, s konkretnim prijedlozima poboljšanja u raznim sferama života u Hrvatskoj objavit ću uskoro.
Ne zaboravite, ovo su izbori od nacionalne važnosti jer oni će odrediti našu budućnost!
Molim Vas, shvatite ih ozbiljno i izađite na izbore bez straha i kalkuliranj”, ističe dr. Hrvoje Tomaović.

 

Foto: HRT