Ima li Krešo Beljak PTSP: Zašto ima dobro mišljenje o Milijanu Brkiću

Ima li Krešo Beljak PTSP: Zašto ima dobro mišljenje o Milijanu Brkiću

Predsjednik HSS-a  Krešo Beljak tvrdi da nije impresioniran prosvjedom branitelja u Samoboru i smatra da je riječ o uvodu u predizbornu kampanju u koji su uključeni aktivisti iz stranke koja je trenutačno na vlasti. “Oni su u panici prvenstveno zbog onoga za što se HSS zalaže, a to je ispitivanje porijekla imovine i revizija mirovina, ne nužno braniteljskih”, rekao je Beljak .

Potvrdno je odgovorio na pitanje da ga njegov temperament dovodi do neugodnih situacija (prosvjednici tvrde kako ih on naziva šakom pijanaca). “Možda i ja imam PTSP. Ali ja nisam išao po dijagnozu iako sam i sam hrvatski branitelj. Nikad se nisam okoristio svojim statusom. Danas prosvjeduju oni koji sami sebe proglašavaju predstavnicima svih branitelja i pitam ih – gdje su bili i zašto nisu prosvjedovali kad je ova država pljačkana u privatizaciji i danas kad ima afera”, kazao je Beljak.

Otkrio je da dobro poznaje  Milijana Brkića s kojim je išao u srednju školu.

– Milijana Brkića znam iz srednje škole. Da smo prijatelji – nismo. Mislim da su Milijana Brkića mediji izokrenuli u nešto što on nije. On je bio jedan od najboljih učenika generacije. Da ga ne hvalim previše, mislim da ga bije jedna druga reputacija u odnosu na ono što on jest, rekao je Beljak.

Foto: Admir Buljubašić/Hina