IDS-ov načelnik Nivio Stojnić prostački vrijeđao novinarku: Osjećala sam se grozno

IDS-ov načelnik Nivio Stojnić prostački vrijeđao novinarku: Osjećala sam se grozno

Načelnik Općine Tar-Vabriga Nivio Stojnić (IDS) novinarki Glasa Istre prostački je odgovorio na pitanje o imovinskim karticama.

Chiara Bilić nazvala ga je i pitala zašto nije u imovinsku karticu upisao svoj OPG, na što joj je ovaj odgovarao: “oćete mi po**šiti k***c, možete mi po**šiti k***c”. Tu je njihov razgovor završio.

“Nazvala sam gospodina Stojnića danas oko 11:40 da ga upitam zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu – ‘oćete mi po**šiti k***c, možete mi po**šiti k***c’.

Ja sam ga potom upitala ako to znači da mi neće odgovoriti na pitanje, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio”, rekla je Chiara Bilić, koja o slučaju Stojnić izvještava posljednjih tjedana u Glasu Istre.

Bilić nam je kazala da je sa Stojnićem razgovarala i ranije oko drugih tema i ponašao se normalno. Ovaj put ju je zatekao, kaže da nije to očekivala.

Stojnić joj se još nije ispričao, ali zato je stigla isprika njegove stranke IDS-a koja osuđuje takvo ponašanje i kaže da će razgovarati o tome na izvanrednoj sjednici. Stigla je i reakcija HND-a.

“Osjećala sam se grozno, ali nažalost novinari su sve češće pod napadima političara, svakog dana svjedočimo izjavama Milana Bandića, ali u Istri je to neočekivano jer se IDS voli hvaliti tolerancijom”, izjavila je  Chiara Bilić.

Foto: Facebook

Facebook Comments