Skromni čovjek dr. Ivo: Imao je milijune, a vozio se u tramvaju

Skromni čovjek  dr. Ivo:  Imao je milijune, a vozio se u tramvaju

Optuženik Ivo Sanader je u sudnici ustvrdio da je tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća u Austriji zaradio milijune eura. Dario Juričan mu ne vjeruje, a kao  dokaz ” Sanaderova bogatstva” objavio je fotografiju bivšeg premijera kako se skromno odjeven vozi u tramvaju.

“Šjor Ivo Sanader,
neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.
Primjetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.
Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.
Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.
Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.
Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.
Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače”, piše Juričan

Foto: Pero Kvesić.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

Facebook Comments