Damir Kajin dao procjenu koliko Istrana ima u masonima: Što je poručio Plenkoviću i Milanoviću

Damir Kajin dao procjenu koliko Istrana ima u masonima: Što je poručio Plenkoviću i Milanoviću
Damir Kajin traži od predsjednika Zorana Milanovića  da se jasno izjasni o tome tko ga je prije nekoliko godina  vrbovao u masonsku ložu te upozorio predsjednika države i  Vlade da ne  revitaliziraju članstvo u masonskim ložama.
“Milanović je rekao da su ga prije nekoliko godina ‘vrbovali’ masoni. Pitam se je li to bilo 2012.- 2013. godine, prilikom prodaje Croatia osiguranja. Mene, hvala Bogu, nitko nije vrbovao. No, normalno bi bilo da on objavi imena onih koji su mu nudili to članstvo.Ali, zašto predsjednik države i vlade relativiziraju članstvo u tim tajnim ložama? Jer se plaše, a znaju da su tajne udruge nedopustive, da, primjerice, ne bi bivši državni odvjetnik objelodanio i njihove tajne poslove.Koja smo mi država gdje se relativiziraju tajna društva, tajni, offshore računi, tajne ortake, tajnu djecu, tajne poslove…

I ono najgore, da suci ne moraju obznaniti u kojim su to tajnim ‘udrugama”,  rekao je  Kajin za Direktno.

Nastavlja oštro, čak radikalno, dalje:

”Sve van! Ako službe ne objave popis članova društava, sve ih treba posmjenjivati! Jedino gore od sprege DORH- suci -odvjetnici, jest involviranost novinara u tim tajnim društvima, jer su upravo mediji, svojedobno preko pokojnoga Marijana Hanžekovića imali ključno mjesto u formiranju javnog mnijenja.

Nakon svega ovoga, iskreno se plašim za Hrvatsku. Za Istru je već kasno. Tko je pljačkao, taj se obogatio i više mu ništa ne treba.

Pretpostavljam da je u i toj loži i minimalno oko 30 do 50 ljudi iz Istre. Oni plaćaju upisninu, članarinu, imaju druge financijske obveze, odazivaju se tim sotonističkim, ili kakvim li već ritualima i u slučaju potrebe, zbog članstva će im se odužiti drugi masoni. To je princip.

Ono bitnije: kako može djelovati neko tajno društvo? Kako u tome može sudjelovati, sada već bivši šef DORH-a? Koliko u tome ima sudaca, tužitelja, odvjetnika? Sve njihove presude treba podvrgnuti reviziji! To je zločin za ovu državu.

Bivši šef DORH-a izjavio je da je bio opčinjen tim masonima, umjesto pravdom, jednakošću i poštenjem. Jednom riječju, neovisnošću te sudbene vlasti. Jednako tako, svi šefovi službi trebaju podnijeti ostavke, ili biti smijenjeni, ako to nisu dojavili ‘gazdama’ u politici”, neumoljiv je Damir Kajin.

I za kraj, još jedna poruka predsjedniku države:

”Milanović koji kaže ‘i meni su pije nekoliko godina nudili mjesto u masonskoj loži’, kao predsjednik države treba reći tko mu je to nudio. Ime i prezime. Dosta je skrivanja!”, zaključuje Damir Kajin za Direktno.

Foto: Daniel Spoza/Hina