Vučićev doktor održao lekciju paničarima: Koronavirus je najsmješniji virus u povijesti čovječanstva

Vučićev doktor održao lekciju paničarima: Koronavirus je najsmješniji virus u povijesti čovječanstva

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić održao je radni sastanak te konferenciju za novinare na temu koronavirusa, a kako je ona izgledala? Bilo je to jako  zanimljiv nastup  srpske vlasti i  struke.

Naime, sa strane struke Vučić je na konferenciju pozvao doktora Branimira Nestorovića, pulmologa Sveučilišne dječje klinike Tiršova. Nakon što je Vučić objasnio što njihova vlada čini kako bi eventualno dočekali pojavu prvih slučajeva koronavirusa riječ je uzeo ranije spomenuti doktor Nestorović, javlja Tportal.

‘Ne mogu da vjerujem da se narod koji je preživio sankcije, bombardiranje i svakojako maltretiranje uplašio najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva, koji na Facebooku postoji’, izjavio je Nestorović. ‘Ja sam, recimo, na ovom sastanku bio protiv naručivanja maski i testiranja. Mislim da je to potpuno besmisleno’, rekao je i dodao: ‘Pazite, da nemamo test, mi ne bismo znali da je epidemija. Već se zna da pada virulencija virusa, znači virus je sve slabiji i slabiji. I inače je slab.’

Nestorović je iznio i teoriju prema kojoj estrogen štiti žene od koronavirusa te da je ovo odlična prilika za sve za odlazak u šoping u Italiju.

Foto: Dimitrije Goll/Tanjug/Hina