VIDEO: Nikola Grmoja usporedio masone s mafijaškom organizacijom. Klisović branio tajne organizacije

VIDEO: Nikola Grmoja usporedio masone s mafijaškom organizacijom. Klisović branio tajne organizacije

 

Mostov zastupnik Nikola Grmoja upitao je hoće li se pokrenuti stegovni postupak protiv Jelenića koji je, kaže, o članstvu u masonskoj loži trebao obavijestiti svog nadređenog.

Grmoji je indikativno i što Jelenić u Saboru, prilikom imenovanja, nije dobio potporu samo vladajuće većine, nego i dijela oporbe, SDP-ovih Orsata Miljenića i Peđe Grbina te Gorana Aleksića (SNAGA).

„Zašto su tada Grbin i Miljenić, sadašnji predstojnik Ureda predsjednika Repubilike, u dogovoru sa svojim klubom, podržali Jelenića, što se iza toga krije?“ upitao je Grmoja.

Predložio je i da se od saborskih zastupnika i članova Vlade zatraže izjašnjavanje jesu li članovi masonskih i tajnih organizacija kao i zakonske izmjene koje bi predviđale kaznenu odgovornost za prešućivanja informacija pred saborskim odborom.

U polemici sa SDP-ovim Joškom Klisovićem Grmoja je kazao da su masoni opasni za Hrvatsku jer se na zna koji su njihovi ciljevi, tko su im članovi, funkacioniraju kao tajna društva, imaju omertu (zakon šutnje) i podsjećaju na mafijašku organizaciju.

“Zastrašujuće je, gospodine Klisoviću, da vi branite pravo da glavni državni odvjetnik bude član masonske organizacije”, kazao je Grmoja.

Foto: Admir Buljubašić/Hina

 

 

MASONSKA ORGANIZACIJA OPASNA JE I ZA HRVATSKU DRŽAVU I ZA HRVATSKO DRUŠTVO

Pogledajte kako sam ušutkao SDP-ovog Joška Klisovića koji gorljivo brani MASONSKE LOŽE u Hrvatskoj!

Geplaatst door Nikola Grmoja op Woensdag 26 februari 2020

 

 

Facebook Comments