Doktor Sladoljev ponosno ističe da infektolozi s Oxforda dijele njegove stavove: Poslao je poruku doktorici Markotić

Doktor Sladoljev ponosno ističe da infektolozi s Oxforda dijele njegove stavove: Poslao je poruku doktorici Markotić

Doktor Srećko Sladoljev tvrdi da su njegove teze o koronavirusu potvrdili i infektolozi s uglednog Oxforda.  Sada pita  nadležne tko će odgovarati zbog   odluke da cijela zemlja ide u samoizolaciju koja nam je donijela nesagledive gospodarske gubitke.

“24.2.2020. objavio sam tekst koji je u jednom danu pregledalo pola milijuna ljudi. Slične mojim, procjene o posljedicama i dosegu “najnovije” gripi-slične koronagripe (turobno nazvane COVID-19) sada potvrđuju i infektolozi s Oxforda.

Debaklom WHO projekta (!) “Svinjska gripa 2009”, naš ministar javno je prozvao liječnike nacionalnog stožera zbog NEpameti. Tko će iste sada prozvati zbog NESAGLEDIVIH gospodarskih šteta projekta COVID-19?

Usput. Stožernicima. Provjerite! Budite u toku! Na respiratorima umire više ljudi s istim parametrima nego ih umire bez njega. Konzultirajte se s fiziolozima o učincima poremećaja acidobazne ravnoteže i posljedične tahikardije zbog nefizioloških učinaka respiratora. Većina umrlih u Italiji, njih čak oko 75% iz jedne “izlazne ankete” bili i srčani bolesnici. Možda bi neki živjeli da nisu stavljeni na respirator”,  ističe  Sladoljev. Bit će zanimljivo vidjeti kako će  na upozorenje doktora Sladoljeva reagirati doktorica Markotić i njezin tim. 

 

24.2.2020. objavio sam tekst koji je u jednom danu pregledalo pola milijuna ljudi. Slične mojim, procjene o posljedicama…

Geplaatst door Sladoljev Srećko op Donderdag 26 maart 2020