Raspudić i Macan ponovno u verbalnom ratu: Tko izrađuje ljupke crteže ministra Beroša

Raspudić i Macan ponovno u verbalnom ratu: Tko izrađuje ljupke crteže ministra Beroša

Nino  Raspudić očito ne cijeni previše rad  Krešimira Macana, bivšeg savjetnika  Andreja Plenkovića. Koristi svaku  priliku da mu  diskretno poruči da  “ispod žita” radi za premijera i njegovu Vladu, a da  se u javnosti  pokušava  predstaviti kao  neovisni komunikacijski stručnjak. U svojoj redovnoj kolumni u Večernjem listu Raspudić je ” uvrstio i sočan trač kako Krešimir Macan vlastoručno izrađuje one “dječje” crteže u kojima su Beroš i Božinović prikazani kao superheroji”.
To se nije svidjelo  Macanu koji je prilično oštro napao Raspudića optuživši ga da radi za Mosti i Željku Markić.

“Ostani doma i pazi na budale na društvenim mrežama koje šire tračeve.. Krešimire Gubiću, jebate bio su u pravu – oni žele naštetiti Berošu lažima kako mu ja crtam one crteže djece i svega, jer su politički sada u defenzivi. Naime on je prešao u ekipu MOSTa za sljedeće izbore (PROVJERENO) i sad je u bloku onih koji tvrde da su ove mjere pretjerane – on i Bujanac na istoj liniji – zanimljivo pratiti taj eko sustav kamenjar.com, oluja.info, maxportal.hr, glaslike.hr, sloboda.hr i naravno narod.hr ako ste se dosad pitali gdje je nestala Markićka. Netko je bas s tim pitanjem objavio nekidan sliku Markić i Raspudića. Ono što je dodatno ružno je da ako pokreneš bilo kakav formalni postupak protiv tog nečovjeka branit će se da je to kolumna i da iznosi svoje mišljenje. Sad znamo kakvo je – pokvareno”, napisao je  Macan.

Macan i Raspudić su se prije tri mjeseca žestoko posvađali na RTL-u gdje su bili analitičari na predsjedničkim izborima. Raspudić je  i tada optužio  Macana da tajno radi za Plenkovića.