Velimir Bujanec protiv Matije Babića: Ovo je najveća uvreda vjernika. Nazvao je Isusa “židovskim zombijem”

Velimir Bujanec protiv Matije Babića: Ovo je najveća uvreda vjernika. Nazvao je Isusa “židovskim zombijem”

Velimir Bujanec objavio je post u kojemu je žestoko kritizirao Matiju Babića, vlasnika portala  Index, zbog njegovih protukršćanskih stavova. Bujanec smatra da bi svi  kršćani trebali bojkotirati Index zbog toga što je Babić uvrijedio Isusa nazvavši  ga “židovskim zombijem”.  Post Velimira Bujanca prenosimo u cijelosti.

“Osnivač jednog protuhrvatskog i protukršćanskog portala, notorni Matija Babić, na Veliku subotu, na svom facebook profilu iznio je jednu od najvećih uvreda na račun katolika i svih kršćana. U gnjusnoj objavi, Isusa je nazvao “židovskim zombijem“, a sveti križ “nekim ku*cem“…

Ovo je možda i najveća uvreda na račun vjernika u povijesti društvenih mreža, ne zato što ju je iznio Babić, već mrzitelj koji kontrolira imbexovce, vlastitu sljedbu koja sličnim besmislicama i uvredama, već godinama truje hrvatski medijski prostor.

Uopće ne ulazim u to, što će poduzeti nadležne državne institucije (najvjerojatnije ništa jer se njihovi predstavnici boje postati Babićevom metom), ali najmanje što mogu učiniti svi kršćanski vjernici (i katolici i pravoslavci) je da više NIKAD ne klikaju ogavni portal.

Sve kompanije koje vode vjernici, a koje se oglašavaju kod imbexovaca, trenutačno bi trebale povući sve svoje oglase s portala kojeg je utemeljio zlom frustrirani Matija Babić. Ukoliko to ne učine, pozivat ćemo kupce njihovih proizvoda i korisnike njihovih usluga, na bojkot. Na to u demokraciji imamo pravo. Isto tako, pozivamo sve državne kompanije, jedinice lokalne samouprave, agencije i ministarstva da trenutačno prestanu sa oglašavanjem na portalu, kojeg je utemeljio lik koji Isusa naziva “židovskim zombijem“, a sveti križ “nekim ku*cem“. Ukoliko to ne učine i njih ćemo javno prozivati – jer to onda znači da podupiru uvrede izrečene na račun milijuna vjernika i to baš u dane, kada smo svi toliko predani našem Isusu, našem svetom križu i našoj kršćanskoj vjeri”, napisao je Bujanec.

USKRS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: MATIJA BABIĆ ISUSA NAZVAO “ŽIDOVSKIM ZOMBIJEM“ – Nitko nije reagirao! Osnivač jednog…

Geplaatst door Velimir Bujanec op Maandag 13 april 2020

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments