Thompson predstavio svoju novu pjesmu: Za borbu protiv nepravde koja nas okružuje potrebna je hrabrost

Thompson predstavio svoju novu pjesmu: Za borbu protiv nepravde koja nas okružuje potrebna je hrabrost

U emisiju ‘”Izdvojeno”, koja se emitira na televiziji Laudato, javio se glazbenik Marko Perković Thompson, te predstavio svoju novu pjesmu pod nazivom ‘Ne boj se’.

– Pjesma je već dosta slušana. Nastala je promišljajući o svemu onome što čovjeka okružuje i ovo je reakcija na stanje u kojem se naša država nalazi, a to je iseljavanje mladih. Poruka koja se želi poslati je poticaj na ostanak u Domovini. Za borbu protiv nepravde koja nas okružuje potrebna je hrabrost. Pjesma govori i o vrijednosti života i čovjeka, a i njegove Domovine koje mu je Bog darovao. Htjeli smo pozitivnu poruku odaslati – ispričao je Thompson.

Osvrnuo se i na trenutno krizno stanje uslijed koronavirusa.

– Meni karantena nije teško pala. Moja svakodnevna aktivnost je bila rad i druženje sa mojom djecom i njihovih potreba. Kod mene je petero male djece, imamo podosta posla – kaže Thompson, te ističe kako ima osjećaj da se njegova obitelj u karanteni još više povezala.

Nadalje objašnjava zašto je za svoj novi single odabrao naslov duhovne naravni ‘Ne boj se’. Kako kaže Thompson, to su teme sa kojima je zaokupiran, a ista tematika naći će se i na novom albumu ‘Hodočasnik’ koji se iščekuje.

Na kraju razgovora Thompson upućuje riječi ohrabrenja gledateljima, da se u životu nikada ne smiju prepustiti strahu i da nas on spriječi u tome da djelujemo humano i hrabro.

– Uvijek je moguće krenuti naprijed s ljubavlju i nadom – kazao je Thompson.

 

Foto: Mario Strmotić/Hina

Facebook Comments