Penava usporedio Milanovića i Plenkovića s bezličnim svjetskim diplomatima: Govorio je i o “Plenkovićevim ucjenama”

Penava usporedio Milanovića i Plenkovića s bezličnim svjetskim diplomatima: Govorio je i o “Plenkovićevim ucjenama”

Plenković je sve “fino” pokrio, Pupovca šalje na Frušku goru, a Medveda u Vukovar – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava. Potvrdio je da razgovara s dr. Miroslavom Škorom i kako će najvjerojatnije, na predstojećim parlamentarnim izborima nositi zajedničku listu s Domovinskim pokretom i partnerima u 5. izbornoj jedinici.

Penava je progovorio o “Plenkovićevim ucjenama” te otkrio kako su mu “više puta u središnjici HDZ-a govorili da je dužnost gradonačelnika Vukovara druga po važnosti u državi, odmah iza gradonačelnika Zagreba, a sada govore drukčije”. Aktualnog šefa Vlade i HDZ-a usporedio je Carlom Bildtom: – Devedesetih godina s vukovarskim žrtvama igrali su se bezlični svjetski diplomati poput Carla Bildta, Owena ili Stoltenberga, a sada to rade briselci iz Zagreba, čija prezimena završavaju sa ‘ić’…

Na kraju Bujice Penava je pred kamerama pokazao fotografiju prerezanog vrata vukovarskog Hrvata Bariše Ivančića i poručio Pupovcu da pita nadležne institucije tko je počinio taj zločin te da prestane huškati na navijače.

Foto: Hina

Facebook Comments