Stipe Petrina ponovno optužio HDZ-ovog župana Pauka za kriminal: Zašto se mediji boje spomenuti njegovo ime?

Stipe Petrina ponovno optužio HDZ-ovog župana Pauka za kriminal: Zašto se mediji boje spomenuti njegovo ime?

Šibensko-kninski župan Goran Pauk i njegov  maloljetni sin  našli su se  u središtu afere koja je  prerasla  okvire Šibenika  i postala je prvorazredna nacionalna tema. Kolaju različite verzije događaja. Prema jednoj, dječak je bio iznuđivan od starijih mladića te je bio prisiljen ocu iz sefa uzeti novac jer se bojao za život. Prema drugoj verziji maloljetnik je dulje vrijeme potkradao svojega oca te je novac dijelio u društvu u kojem se kretao, da bi ga zatim jedan od njegovih starijih poznanika počeo i prisiljavati da mu taj novac nastavlja davati, javlja Jutarnji list. 

Spominju se  razni iznosi pa tako  neki medij spominju čak 650.000 kuna, dok  drugi tvrde da je iznos znatno manji.

Gradonačelnik  Stipe  već godinama s govornice skupštine Šibensko-kninske županije optužuje Gorana Pauka za kriminal, a danas je na Facebooku iskoristio priliku da ponovno napadne župana.
“Da je to slučajno učinio moj potomak naslov bi bi ” Kontraverzni načelnik STIPE PETRINA bla , bla, bla ,. kada je u pitanju GORAN PAUK ŽUPAN ŠIBENSKO – KNINSKI Policija , Mediji (se BOJE objaviti ime i prezime) i ODO ŠIBENIK ŠUTE !!!
Zašto??
Jer su SVI spomenuti UMREŽENI !!
Želite konkretna imena ???
Nema problema . dajte si malo truda i pročitajte sve zapisnike sa sjednica županijske skupštine od 2013 do 2020 jedno 20 puta sam JAVNO govorio o toj UMREŽENOSTI i INSTITUCIJAMA ORGANIZIRANOG KRIMINALA u županiji Šibensko .- Kninskoj .
Dajem riječ na sljedećoj ću PONOVNO govoriti. Od vas samo tražim da me PODRŽITE posebno vi stanovnici Šibensko – Kninske županije”, napisao je Petrina.
Foto: Hina
Facebook Comments