Jandroković otkrio što nikako ne može oprostiti Nini Raspudiću: Spominje gnjusne napade

Jandroković otkrio što nikako ne može oprostiti Nini Raspudiću: Spominje gnjusne napade

Gordan Jandroković ponovno je pokušao opravdati zašto je u političku borbu protiv Nine Raspudića uključio i njegovu obitelj.

“Više godina se gospodin Raspudić predstavlja kao nezavisni komentator i kolumnist koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova. I pritom, ponavljam još jednom, lažno se predstavlja kao nezavisni komentator. Sada se utvrdilo da on nije nezavisni komentator nego agitator Mosta. Sve ovo što je napisao i izgovorio u proteklih najmanje pet godina, a pročitajte što je sve napisao i rekao o meni, pokazalo se da to nisu njegovi objektivni i nepristrani komentari, nego da su sve to skupa riječi i stavovi napisani s određenim ciljem, a to je bila moja difamacija i širenje neistina koje su vrlo često bile iznošene na jedan gnjusan način.To je  sve skupa napisano s određenim ciljem. Sada se pokazalo da ide u političku arenu i prvo što čin je da proziva mene. Moram priznati da sam se iznenadio, ali kada sam vidio tu cijelu agendu koja traje već godinama i da je sve to osmišljeno, postavlja se pitanje njegov profesionalnosti i moralnosti. U konačnici se postavlja pitanje i za medije. Osoba koja dolazi iz vašeg svijeta predstavljala se kao neovisni  komentator, a u stvari je agitirala za jednu politčku opciju i pokazuje se da je to Most”, rekao je Jandroković, ističući da on nije farizej i licemjer.

Na novinarsku opasku da Raspudić nije spominjao ničiju obitelj, Jandroković je zamolio novinara da pročita sve što je Raspudić napisao i izgovorio o njemu pa da onda donosi sud.

Zatim je novinar Hrvoje Krešić upitao Jandrokovića koliko je glasnogovornika HDZ-a došlo s HRT-a.

“Kolega Krešiću, hajte molim vas, prebrojite koliko je različitih novinara bilo u SDP-u, radilo u SDP-u na određenim funkcijama pa se vratilo u novinarstvo. A koliko se isto takvih nakon angažmana u HDZ-u vratilo u medije pa ćemo onda o tome. Ovo je sasvim jedna drugačija situacija. Imate višegodišnju situaciju u kojoj netko sebe predstavlja kao neovisnog komentatora, čak i na javnoj televiziji. Pet ili više godina iznosi svoje stavove i difamira druge predstavljajući se kao da je neovisan. I onda otkrijete da je sve to dio jednog projekta koji ima za cilj političko predstavljanje i politički nastup na izborima. Oprostite, to za mene nije ni profesionalno ni moralno, ali ja više o tome ne želim govoriti”, zaključio je Jandroković.

 

 

Facebook Comments