VIDEO: Što su na tajnom sastanku razgovarali ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i Sanaderova desna ruka optuženik Ratko Maček

VIDEO: Što su na tajnom sastanku razgovarali ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i Sanaderova desna ruka optuženik Ratko Maček

Nikola Grmoja je objavio da su se jučer u jednom zagrebačkom restoranu tajno sastali ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i optuženik Ratko Maček, nekadašnji glasnogovornik Sanaderove vlade i direktor HDZ-ovih kampanja. Zanimljivo je i to da je Maček optuženik u aferi Fimimedija te da je baš jučer, malo prije nego što su  ministar pravosuđa i optuženik čavrljali u restoranu, održano sudsko ročište o spomenutoj aferi. Grmojin post prenosimo u cijelosti.

“Susreti u restoranima političara i ministara, s optuženicima i svjedocima u sudskim postupcima, u Hrvatskoj uvijek imaju posebno značenje, do te mjere da su se i kao dokazi analizirali na sudskim raspravama. Sanader i Hernadi u restoranu su kovali planove o INA-i, general Kruljac i ministar policije Božinović susreli su se kada je generalov sin optužen zbog droge.

Jučerašnji susret u restoranu ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i optuženika Ratka Mačeka, nekadašnjeg glasnogovornika Sanaderove vlade i direktora HDZ-ovih kampanja, pridružio se toj uobičajenoj praksi slučajnih susreta u ključnim trenutcima preokreta u sudskim postupcima.

Tako i jučer, neposredno nakon završetka rasprave u slučaju Fimi medija, baš kada je optuženica Branka Pavošević, mudra HDZ-ova šefica računovodstva, koja je dokumentaciju o prljavoj igri zakopala u svoj vrt, odlučila povući svoj iskaz dan prije devet godina.

Fimi medija slučaj je koji je raskrinkao dugogodišnje mutne poslove HDZ-a, slučaj koji je poznat i po Branku Bačiću koji je nosio pune torbe novca izvučenog iz državnih firmi i javnih poduzeća.

I eto jučer ponovo slučajnosti koja govori sve o hrvatskom pravosuđu. Baš na isti dan kad je Pavošević povukla svoje priznanje nalaze se ministar pravosuđa i optuženik Maček, član paramasonske lože u kojoj je bio i bivši glavni državni odvjetnik Jelinić.

I tko će nakon ovakvih “slučajnosti” imati povjerenja u hrvatsko pravosuđe?! Vrijeme je za nove, nekompromitirane, karakterne i neuvezane ljude koji će otčepiti pravosuđe i reformirati ili bolje rečeno demontirati ovakav DORH”, piše Grmoja.

Foto: OFF

Facebook Comments