Hajduković je u posljednjih nekoliko mjeseci imao slomljenu vilicu i modricu ispod oka: Je li ga partner kontinuirano zlostavljao?

Hajduković je u posljednjih nekoliko mjeseci imao slomljenu vilicu i modricu ispod oka: Je li ga partner kontinuirano zlostavljao?

Tomislav Mikulin (26), dojučerašnji voditelj ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića, koji je osumnjičen za verbalni i fizički napad na Domagoja Hajdukovića, saborskog zastupnika i predsjednika osječko-baranjskog SDP-a, pušten je u utorak da se brani sa slobode.

Mnoge je zapravo iznenadila činjenica da je došlo do sukoba, a velika većina njih nije ni znala za bilo kakav odnos između njih dvojice. Ipak, nakon što se dogodio napad, neki su Hajdukovićevi prijatelji i stranačke kolege rekli da su se sjetili kako je u posljednjih nekoliko mjeseci imao dvije ozljede. Jednom mu je bila slomljena vilica, a drugi put je imao modricu ispod oka, a na njihova pitanja o tome što mu se dogodilo, odgovarao bi im da je pao i udario se, javlja Jutarnji list.

– Ne kažem da nije govorio istinu, ali s obzirom na ovaj događaj sada, i te mi ozljede izgledaju, najblaže rečeno, čudne – rekao nam je jedan SDP-ovac.

Sukob se, inače, dogodio nedaleko od osječkog Autobusnog kolodvora, a jedan je Osječanin za 24 sata izjavio kako je vidio Hajdukovića dok je “hodao prljav od zemlje i trave prema svom autu, pomalo izgubljen. Vrata od auta bila su otvorena. Bilo mu je neugodno kad smo se sreli i pozdravili”. Napad se, podsjetimo, dogodio u nedjelju oko 17.30 sati, a Hajduković je sam obavijestio policiju, koja je nedugo zatim uhitila Mikulina, a SDP-ov županijski čelnik je otišao u KBC Osijek, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede.

U nedjelju je, pak, tijekom dana u hotelu Osijek održan izborni trening SDP-a za IV. izbornu jedinicu kojim je koordinirao upravo Hajduković. SDP-ovci s kojima smo razgovarali i koji su bili na tom skupu rekli su nam da Mikulina tamo nisu vidjeli, ali da je navodno viđen ispred hotela Osijek. Pretpostavlja se da se iz Osijeka u Zagreb trebao vratiti autobusom, pa su se on i Hajduković zbog toga i našli u blizini Autobusnog kolodvora, gdje je došlo do sukoba.

Na slici: Domagoj Hajduković i Davor Bernardić

Foto: Hina

Facebook Comments