Škoro tvrdi da se protiv Domovinskog pokreta vodi negativna kampanja: Nema naslova u kojem nema mog prezimena ili nečeg ružnog o nama

Škoro tvrdi da se protiv Domovinskog pokreta vodi negativna kampanja: Nema naslova u kojem nema mog prezimena ili nečeg ružnog o nama

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dao je zajedničku izjavu sa Željkom Glasnovićem u povodu podrške kandidaturi njegove neovisne liste u XI. izbornoj jedinici.

“Hrvatski Domovinski pokret je koalicijska lista, ponosan jer ima ponajviše žena na listama, generala hrvatske vojske i HVO-a, vojnika, najmlađeg kandidata na listama, najviše profesora i stručnjaka na svojim područjima, bit ćemo brana zbog koje se Hrvatska nakon izbora neće crvenjeti, jer je neće voditi ljudi koje ne drže do nje, spremni na podvale, koji čine štetu, a neće se crvenjeti jer SDP neće doći na vlast, najbolji pokazatelj da su se svi uskokodakali jest da svi kokodaču, od spisatelja, novinara, pisaca, nema naslova u kojem nema mog prezimena ili nečeg ružnog o Domovinskom pokretu”, rekao je Miroslav Škoro koji se kratko osvrnuo na poruku Hrvatske biskupske konferencije povodom izbora, odnosno, prepoznaje li svoju političku opciju u njihovim riječima, javlja N1.

“Mislim da su mislili na one koji se zalažu za vrijednosti demokršćanstva, mi se za to zalažemo, ako se netko u tome prepoznaje, mi se prepoznajemo, utoliko možemo govoriti da se to odnosi na nas, najvažnija nam je podrška hrvatskog naroda”.

Osvrnuo se i na izjave Milana Bandića prilikom predaje izbornih lista, koji je rekao da ga cijeni kao pjevača, no da iza njega stoji europski Zagreb.

“Svašta smo čuli zadnjih tjedana i mjeseci, vrlo sam bio tolerantan, niste od mene čuli da komentiram tuđe izjave kada se svode na razinu na kojoj ne komuniciram, za nekoliko sati krećemo u kampanju, razgovarajmo o onome što možemo napraviti. Želim odgovoriti Milanu Bandiću. Nadam se da mi se jednog dana, kada se budem povlačio iz politike i napuštao sabornicu, neće toliko prigovarati koliko njemu i svima u izvršnoj vlasti u 20 godina, koji su devastirali Hrvatsku, ako se on ponosi nečime, to je njegovo pravo, mislim da se svi oni trebaju stidjeti što su napravili”.

 

Foto: Admir Buljubašić/Hina

Facebook Comments