Škoro ne vjeruje anketama: Sve je isto k’o i lani. Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a

Škoro ne vjeruje anketama: Sve je isto k’o i lani. Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a

Miroslav  Škoro reagirao je na anketu Crobarometra koja Domovinskom  pokretu daje nešto više od 11 posto glasova. Tvrdi da  se  anketama ne može vjerovati i napominje da su ankete   pogrešno predvidjele njegov rezultat na predsjedničkim izborima. Škorin post prenosimo u cijelosti.

“Najnovije ankete Domovinskom pokretu daju 11,1 posto podrške. Sve je isto k’o i lani. Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a. U kampanji za predsjednika RH, Milanoviću i Grabar-Kitarović davali su od 24 do preko 30 posto, ovisno o agenciji. Meni su davali oko 16,7 posto, dok je primjerice Mislav Kolakušić u jednom trenutku bio skočio na čak 14 posto!

U konačnici, rezultat je izgledao: Milanović 29,55 posto, Grabar-Kitarović 26,56 posto, Škoro 24,45 posto, Kolakušić 5,87 posto. Sada, umjesto Kolakušiću, gledamo kako rejting naglo raste Mostu. Također nam je drago što u Slavoniji neki kažu da imamo 23, neki 16, a neki 9 posto. Vjerodostojno!

Kada Domovinski pokret preuzme vlast i bude odlučivao, ukinut ćemo ankete 60 dana pred izbore. Uzalud vam trud svirači. Ništa više neće biti isto”, piše Škoro.

Foto: Hina