Doktorica Zadravec pita ministra Beroša: Zašto ne želite otkriti tko je nezakonito snimao razgovor?

Doktorica Zadravec pita ministra Beroša: Zašto ne želite otkriti tko je nezakonito snimao razgovor?

Doktorica Dijana Zadravec i dalje traže  odgovore od ministra zdravstva Vilija Beroša  za kojega tvrdi  da ju je nezakonito snimao.  Inzistira na tome da otkrije tko je snimao razgovor te da otkrije tko je sve bio  u društvu s njim kada je  bez upozorenja stavio njihov razgovor na razglas.  Post  doktorice Zadravec prenosimo u cijelosti.

“Gospodin Beroš koji stavlja naš privatni razgovor na razglas i koji (se) snima u njegovom ministarskom uredu, u četvrtak izjavljuje: “Malo me žalosti što je u medijskom prostoru fokus s osnovne teme, a to je pokušaj utjecaja i ucjene na dva visoka državna dužnosnika, mog državnog tajnika i mene, maknut u drugi plan. Zadovoljan sam što smo omogućili zakonito odvijanje procesa”.

Pozivam gospodina Beroša da objasni hrvatskoj javnosti postupak snimanja bez privole-jel i to “zakonito odvijanje procesa”?
Da objasni svoj skanadalozan postupak stavljanja na razglas sugovornika bez upozorenja i jos ispred 5-6 njegovih suradnika.
Da kaze tko su ti suradnici i zašto ih skriva već 5. dan?
Da li su ti suradnici možda njegovi državni tajnici, tajnica kabineta itd.?
Pozivam gospodina Beroša neka pokaže čime sam ja “pokušala utjecati i ucijeiti
 dva visoka državna dužnosnika” upozoravajući ga cijelo vrijeme pismeno i usmeno na nezakonitosti i nepravilnosti u javno zdravstvenom sustavu u zadnjih 10mjeseci. Upravo sam ja ta koja inzistiram cijelo vrijeme da fokus bude na sadržaju. Stoga, neka se gospodin Beroš prestane skrivati iza floskula, neka prestane koristiti zamjenu teza i neka odgovori hrvatskoj javnosti.

Očigledno gospodin Beroš želi da sve padne u zaborav i da kao političar ne snosi odgovornost, ali s obzirom na sudski proces to mu neće poći za rukom”, piše doktorica Zadravec.

Foto: Dario Grzelj/Hina