Grmoja u Sisku optužio Mađare i HDZ: Podijelili su 250 otkaza i žele ugasiti rafineriju

Grmoja u Sisku optužio Mađare i HDZ: Podijelili su 250 otkaza i žele ugasiti rafineriju

Na današnjoj konferenciji za novinare u Sisku, politički tajnik Mosta Nikola Grmoja istaknuo je izabrane povjerenike Mosta NL za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, te se osvrnuo na krucijalne probleme na koje će, kao saborski zastupnik izabran u ovoj izbornoj jedinici, sustavno upozoravati i predlagati konstruktivna rješenja.

“Ova županija ima dosta problema, evo najavljuju se otkazi u sisačkoj rafineriji, 250 ljudi, a Most je još prije dvije godine isticao da će naša nafta završiti u Mađarskoj i da je plan gašenje sisačke rafinerije. Vladajući su tvrdili da neće tako biti, da su oni koji dignu ruke za gašenje rafinerije veleizdajnici, ali sad šuti i župan Žinić i HDZ-ova većina. A što je s obećanjem o otkupu INA-e?! Zato ćemo mi biti konstruktivna i glasna oporba u županiji i Hrvatskom saboru, gdje ću se nastaviti boriti za bolje uvjete života građana u ovoj županiji, kao što je Most i do sada radio, te amandmanima na proračun predlagao infrastrukturne projekte. Nastavit ćemo još borbenije” – rekao je Grmoja.

Istaknuo je kako će povjerenici koji su prisustvovali konferenciji za novinare biti: Rajko Delić za Sisak, Lucija Gašpar Šako za Sisačko-moslavačku županiju, te Manuela Marinović za Petrinju.

Foto: Admir Buljubašić/Hina