Uspješni kick boksač ide u politiku: Poznati borac adut Domovinskog pokreta

Uspješni kick boksač ide u politiku: Poznati borac adut Domovinskog pokreta

Domovinski most osnovao je svoj omiški ogranak.  Za predsjednika ogranka izabran  je poznati omiški sportaš Dino Belošević, koji se u bogatoj borilačkoj karijeri okitio i titulom svjetskom prvaka u kick boksu po federaciji WAKO, a u znanstvenoj karijeri dospio je nadomak najvišem cilju, tituli doktora znanosti na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Valja reći i to da je Dino Belošević vrlo popularan u rodnom Omišu, te da Domovinski pokret polaže velike nade u budućnosti ovog ogranka, javlja Dalmacija danas.

Interesantno je da je drugi potpredsjednik ogranka student Marijan Pušić, koji ima samo 21 godinu. Prva potpredsjednica ogranka je Marija Matovac.

Na početku je uvodni govor održao Robert Pauletić, najistaknutiji splitski član Domovinskog pokreta, koji je naglasio kako Omiš kroz stoljeća nikad nije pristajao na poteze loših vlasti, pa nije slučajno da su upravo iz Omiša bili gusari Kačići, koji su kroz stoljeća stvarali velike nevolje čak i moćnoj Veneciji.

“I u bliskoj prošlosti su iz Omiša kretale promjene, sjetimo se samo pobjede Ivana Kovačića na lokalnim izborima. Nešto slično očekujem i u bliskoj budućnosti, ovaj put od svoga prijatelja i sjajnog čovjeka Dina Beloševića!”, rekao je Pauletić.

Predsjednik županijske podružnice Domovinskog pokreta Nikola Grabovac naglasio je kako, za razliku od nekih prognoza, Domovinski pokret naočigled jača po broju ogranaka i broju članova, te će uskoro biti druga stranka u Hrvatskoj po brojnosti ogranaka i članova.

Sam Dino Belošević, kojeg je dolaskom podržala i supruga Milica, izjavio je kako želi da kriteriji stranke i ogranka u Omišu budu izvrsnost, znanje i sposobnosti, a ne članske iskaznice i rodbinske veze, te pozvao sve Omišanke i Omišane da se pridruže Domovinskom pokretu u borbi za bolju budućnost. “A meni borba nikad nije bila strana!”, poentirao je Belošević.

Na slici: Dino Belošević i Robert Pauletić

Foto: Dalmacija danas

Facebook Comments