Baka iz pakla Veronike Potkonjak: Prodala grob u kojemu su ukopani njezini roditelji

Baka iz pakla Veronike Potkonjak: Prodala grob u kojemu su ukopani njezini roditelji

Veronika Potkonjak roditelje je izgubila kao beba, a iako je naslijedila bogatstvo, punoljetnost je dočekala u dugovima.

“Dadilja je zvala moga oca da sam ja jako bolesna i da moraju hitno doći kući sa svadbe na kojoj su bili. Moju majku zadržavali su da ne uđe u taj auto. Oni su jurili, kamionska prikolica ostala je na cesti i oni su se zabušili u nju.”

Tako nam je Veronika Potkonjak opisala smrt svojih roditelja koja se dogodila dok je ona još bila beba. Njezina priča koju smo ovoga tjedna objavili u Potrazi potresna je i jeziva, piše RTL.

spričala nam je kako su joj roditelji poginuli i prisjetila se rijetkih odlazaka na njihov grob dok je bila mala. Baka, Vesna Pavković, smatrala je da tamo nema što tražiti i da su odlasci na to mjesto za malenu Veroniku traumatični.

No kako je rasla, Veronika je počela odlaziti sama. Na grobu svojih roditelja tražila je utjehu.

Jedan od odlazaka prije četiri godine zaprepastio ju je. Na grobu koji je godinama posjećivala nije više bilo imena njezinih roditelja, Majke Aleksandre, oca Borana i majčine sestre Ane koja je tragično stradala. Prema službenoj verziji počinila je samoubojstvo pucavši si iz kalašnjikova u trbuh.

Život Vesne Pavković, kako smo već objavili, obilježila je afera financijskog inženjeringa s početka devedesetih godina prošlog stoljeća, kao i osobne tragedije. Ljudi su ponekad spremni na gotovo sve, no rijetki na prodaju posljednjeg počivališta vlastite djece, pa čak i ako je riječ o pozamašnoj svoti.

Foto: screenshot RTL