Ovo je mladić koji je pucao u policajca

Ovo je mladić koji je pucao u policajca

MUP je izvijestio da je u policajca pred zgradom Vlade na Markovu trgu pucao 22-godišnjak  Danijel Bezuk koji je nešto kasnije na Jabukovcu počinio suicid, a od ranije nije bio poznat policiji.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o mladiću s kutinskog područja.

“Mogući počinitelj pokušaja teškog ubojstva 31-godišnjeg policijskog službenika jutros na Trgu svetog Marka i ujedno osoba koja je na području Jabukovca počinila suicid je, prema do sada utvrđenim informacijama, 22-godišnji hrvatski državljanin. Osoba nije od ranije poznata policijskim službenicima”, izvijestio je MUP.

Prije zločina 22-godišnjak je navodno na svom facebook profilu objavio status s nizom pravopisnih pogrešaka, u kojem među ostalim stoji kako je “dosta prevara” i “gaženja ljudskih vrijednosti”.

U policajca je pucao, kako se doznaje, iz kalašnjikova kojeg je navodno uzeo ocu, koji je bio branitelj.

Na slici: Danijel Bezuk Foto; Facebook

Index je kontaktirao Danijelovog strica, koji nam je kazao da je bolestan i da ne može razgovarati. Potom je kontaktiralo ostale članove njegove obitelji. Javila  se uplakana žena, ali  je samo poklopila.

Među fotografijama koje je objavljivao na Facebooku nalazi se i jedna s drvenim modelom puške. Bezuku je na fotografiji prekriveno lice.

“Na slici je prikazana jedna od najzaštičenijih vrsta u Republici Hrvatskoj,BELI ORAO.Na braniku otadžbine,godina je 91 negde na Velebitu.Temperatura vazduha iznosi -15 stepeni,vlaznost vazduha 85,7 procenata.Koliko like za ovoga junaka?”, napisao je uz objavu.