Ogorčena trgovkinja koja je pomagala ranjenom policajcu: Ministar zdravstva Beroš se nije zaustavio

Ogorčena trgovkinja koja je pomagala ranjenom policajcu: Ministar zdravstva Beroš se nije zaustavio

Slučajni prolaznici koji su se našli na Markovom trgu prvi su uskočili u pomoć ranjenom 31-godišnjem policajcu koji je jutros ustrijeljen ispred Vlade. Zaposlenica trgovine koja je pomogla ozlijeđenom policajcu i koja je uspjela zaustaviti sanitetski prijevoz koji je potom zbrinuo ranjenog 31-godišnjaka izjavila je pred okupljenim novinarima kako je ljuta na ministra Vilija Beroša, javlja Večernji list.

Naime, ona tvrdi kako je on prošao u autu, a nije se zaustavio. – On je ministar zdravstva, a prošao je u automobilu u trenutku kad su stavljali policajca na nosila – izjavila nam je ljutito zaposlenica trgovine navodeći kako nije ni zastao. Upitana je li sigurna kako je to bio Beroš, potvrdila je nekoliko puta.

Ministar Vili Beroš upitan na konferenciji Nacionalnog stožera o tome da komentira navode da je vidio ranjenog policajca, a nije reagirao odgovorio je: – Da, bio sam gore pred kraj samog zbivanja. Prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba prebacivana u vozilo. Sada to znam, tada to nisam znao, nisam vidio krv, niti da je bilo kakvo hitno zbivanje.

Foto: Damir Senčar/Hina