Svi žele pmoći mladoj doktorici iz Knina: Za samo 15 sati prikupljeno 20 000 eura za liječenje

Svi žele pmoći mladoj doktorici iz Knina: Za samo 15 sati prikupljeno 20 000 eura za liječenje

Nije prošlo ni petnaestak sati od objave da Nensi Ćaćić, 25-godišnja doktorica dentalne medicine, boluje o jednog od najagresivnijih tumora mozga – glioblastoma, a već je prikupljen cijeli iznos potreban za njen odlazak na liječenje u Istanbul.

To je, naravno, tek dio u nizu troškova koji će biti potrebni za njeno liječenje u Turskoj, ali brzina djelovanja i poduzetnost onih koji žele pomoći zaista je zadivljujuća. Novac se počeo prikupljati jučer u 9 sati ujutro, a do kraja  dana je prikupljeno  već 20 000 eura.  U trenutku do  pišemo ovaj tekst ( 11:45)  građani su donirali  oko 22 000 eura.

Tako se, kao i mnogo puta do sada, i  na slučaju ove mlade doktorice pokazalo da je ljudska dobrota i suosjećanje nepresušno, a srce onih koji žele i hoće pomoći ogromno. Nakon početne teške dijagnoze, Nensi i njenoj obitelji tek predstoji velika, životna borba.

Nensi, kažu njene kolege i prijatelji, zaista, zaslužuje sve najbolje. Redom je svi opisuju kao iznimno dobru i skromnu mladu ženu. Studij je završila prije nepuna dva mjeseca, a kao studentica bila je vrijedna i uvijek pri ruci za pomoći drugima.

U ovakvim slučajevima vrijeme je presudno, jer liječenje treba započeti čim prije. Plemeniti ljudi svojim donacijama već su pokazali da će i vrijeme „kupiti“ za Nensi.

Podsjetimo, doktorica Nensi Ćaćić  je 25-godišnjakinja iz Knina kojoj je dijagnosticiran glioblastom (agresivni tumor na mozgu) i treba joj hitno liječenje. Liječiti se mora u Istanbulu i treba joj 20,000 € da bi započela oporavak. Nensi je u rujnu diplomirala na Medicinskom fakultetu u Splitu i stekla titulu doktorice dentalne medicine i još nije imala priliku raditi u struci zbog njene teške dijagnoze.

Glioblastom je najagresivniji oblik tumora na mozgu i bitno je da započne liječenje što prije. Sav donirani novac će biti iskorišten za putovanje i tretman u Istanbulu. 20,000 € je samo za osnovne tretmane i troškove puta do Turske, a njezina cjelokupna skrb vjerojatno će biti puno skuplja. Vrijeme je presudan faktor za Nensi.

Nensi i njezina obitelj iznimno cijene svaku pomoć.

Donirati možete na ovom linku: https://www.gofundme.com/f/help-nensi-get-the-treatment-she-needs?utm_source=whatsapp-visit&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cp+share-sheet

ili  uplatiti na ovaj račun:  HR6524020063202972711; Erste banka, Anđela Ćaćić

Više o doktorici Nensi Ćaćić možete saznati na njezinom Facebook profilu: https://www.facebook.com/nensi.cacic