Javio se Branimir Bunjac iz Irske: Radije ću biti šljaker nego beskičmeni kotačić

Javio se Branimir Bunjac iz Irske: Radije ću biti šljaker nego beskičmeni kotačić
Branimir Bunjaca oglasio se znakovitim postom iz Irske u kojemu ističe da je radije izabrao biti  “šljeker” u Irskoj nego da pognute glave nosi odijelo”. Bunjčev post prenosimo u cijelosti.
“Našli se kojekakvi pametnjakovići, tzv., novinari, koji sad nariču nad mojom “zlehudom” sudbinom. Kao bio sam vrli političar i saborski zastupnik, a sad sam samo običan “šljaker” u pečalbi.
Eh, da, mogao sam se prodati HDZ-u, masonima, tajnim službama, pa bih sada uživao na nekom položaju, nosio odijelo i kravatu, primao veliku plaću za mali trud. Ponuda je bilo, vjerujte, napretek, neke još i sada stoje.
Međutim, nekako mi je draže biti “šljaker” nego bezmozgovni i beskičmeni kotačić u stroju koji ruši sve ljudske vrijednosti i pretvara ljude u robove modernog doba.
Eto, ima netko tko ne želi pognuti glavu, koliko koštalo da koštalo, tko cijeni svoju nezavisnost i slobodu više od svih blaga i pogodnosti koje može ponuditi mainstream.
Znam da idem maksimalno na živce svima onima koji su me htjeli vrbovati i onima koji su u međuvremenu “bacili koplje u trnje”, ali eto takav sam, nepokoran, a takav ću i ostati.
I ne, makar sam privremeno u tuđini, nisam zaboravio na svoj nesretni narod i Domovinu.
Ako Bog da, vratit ću se jači nego ikad i nastavit ćemo borbu tamo gdje smo stali za bolje sutra svih hrvatskih građana, za oslobođenje Lijepe naše i pretvaranje u zemlju u koju će se svatko željeti doseliti, umjesto što razmišlja kako zauvijek otići.
Vrijeme radi za nas”,  piše Bunjac.
Foto: Edvard Šušak/Hina