Darko Milinović osnovao stranku: Poslao je nekoliko zagonetnih poruka

Darko Milinović osnovao stranku: Poslao je nekoliko zagonetnih poruka

Darko Milinović u subotu je osnovao novu političku stranku desnog centra “Lika, primorje i otoci” (LiPO). Zamjenik stranke bit će Ante Dabo, gradonačelnik Novalje.

“Ovo je stranka koja želi biti široko uključiva, ovo je stranka koja će imati najbolje kandidate za župana, gradonačelnike i načelnike općina”, poručio je Milinović i dodao:

“Kad smo vidjeli da smo izazvali emocije kod ljudi u Ličko-senjskoj županiji, u Lici, u Primorju, krenuli smo u proces osnivanja, danas već mogu reći, najjače političke stranke u Ličko-senjskoj županiji. Nismo isključivi i nema konfrontacije. Mi podržavamo sva dobra nastojanja koja su usmjerena prema Ličko-senjskoj županije od ove vlade, ali to bi rekli i da je bilo koja opcija na nacionalnoj razini na vlasti. Nismo danas stvoreni protiv nikoga, mi smo stvoreni za bolju budućnost, znajući sve naše mane, ali i dobre strane. Spremni smo one slabosti koje smo uočili kroz prošlost zajedno svi popraviti. Kroz ovu stranku čut će se za Ličko-senjsku županiju.”

Milinović je naveo i da se zalažu za žene u politici, ali da žele aktivirati mlade ljude, javlja N1.

“Mi se ne zalažemo samo deklarativno za žene u politici, mi to želimo pokazati kroz naša kadrovska rješenja. Želimo biti prihvatljivi što širem krugu birača, a naša stranka je danas najmlađa po članovima i želimo aktivirati i mladost.”

“Danas smo postali glavni brend u Ličko-senjskoj županiji, ali čuje za nas i diljem Hrvatske”, poručio je Milinović.

“Na idućim izborima moramo, želimo i hoćemo ostati vjerodostojni. Nismo se osnovali protiv nekoga, zato što smo nezadovoljni, mi smo se osnovali kao nova politička snaga u Ličko-senjskoj županiji”, dodao je.

Milinović je  poslao  zagonetnu poruku pa je teško  procijeniti s kim će surađivati.  Nedavno su se pojavili neki napisi u medijima da bi mogao ostvariti političku suradnju s HDZ-om iz kojeg je prije nekoliko godina izbačen.

Na fotografiji Darko Milinović i Ante Dabo

Foto: Mladen Volarić/Hina