Je li se Gordan Lauc malo pogubio: Sada ga je demantirao i glasnogovornik Vlade Marko Milić

Je li se Gordan Lauc malo pogubio: Sada ga je demantirao i glasnogovornik Vlade Marko Milić

Glasnogovornik Vlade Marko Milić poručio je da Vlada nema saznanja “o bilo kakvim prijetnjama”, nakon što je član njihovog Znanstvenog savjeta Gordan Lauc, među ostalim, napisao da su mu otvoreno prijetili pojedini ministri.

“Nemamo saznanja o bilo kakvim prijetnjama, niti nas je o tome itko informirao”, odgovorio je Milić na upit Hine nakon što je Lauc na Facebooku napisao da su mu otvoreno prijetili pojedini ministri, javlja Slobodna Dalmacija.

Naime, Lauc je u subotu na Facebooku najavio podizanje tužbi zbog laži i neistina koje se, kako tvrdi, o njemu prenose u javnom prostoru. U objavi se osvrnuo i na svoju ulogu u Znanstvenom vijeću Vlade, ustvrdivši da nije “plaćenik Vlade” i da je u pandemiji imao “neugodnih situacija pa čak i otvorenih prijetnji od pojedinih ministara”.

Nakon što su iz Vlade demantirali saznanja o prijetnjama, dodali su da je Lauc u rad Znanstvenog savjeta Vlade uključen od ožujka ove godine, a da se suradnja s njime nastavlja s ciljem kontroliranja i suzbijanja epidemije bolesti covid-19.

Foto: Damir Senčar/Hina

Facebook Comments