Dragan Kovačević izišao iz pritvora: U Klubu smo se družili, tamo su dolazili i novinari

Dragan Kovačević izišao iz pritvora: U Klubu smo se družili, tamo su dolazili i novinari

Dragan Kovačević, bivši predsjednik Uprave Janafa i jedan od glavnih osumnjičenika u istoimenoj aferi, izašao je na slobodu iz pritvora u Remetincu u kojem se nalazi od rujna.

“Za ništa nisam kriv”, poručio je Kovačević nakon izlaska iz zatvora.

“Izdržati ovo nije lako kada znate da niste ništa krivi. I spletom okolnosti završite ovdje. Imao sam sve scenarije, ali ne i ovaj. Na sudu ću dokazati nevinost”, rekao je.

Što se tiče Kluba rekao je: “Klub je prostor od 30 kvadrata u koji su ljudi donosili hranu na druženje. Svi su dolazili tamo, i vaše kolege. To je bilo za druženje, nikakav elitni klub. Ja ću vas odvest tamo, nije ni moj klub. To je klub Slavonaca”.

Rekao je da će vam u Hrvatskoj  oprostiti sve osim uspjeha, javlja RTL.

Također je rekao: “Tko bi nosio novac unutra. Ja sam se bavio biznisom. Izmišljaju stvari. Sve vam je to dio politike, ovo je sustav koji ne vodi ničemu. Ok, ako sam ja treba biti žrtva, nemam problema”.

Na pitanje je li dao nekome ili primio mito odgovorio je: Na glavu bih se iz aviona bacio da sam nekome ukrao lipicu. Ja sam iz relativno bogate slavonske obitelji.

“To su državna tijela, oni imaju pravo tužiti. Ja tu vidim jednu korektnost, ali molim medije da mi daju pravo da se branim. Stavite me u pakao, a vi objavljujete što hoćete”.

Na upit je li bacio mobitel u Savu odgovorio je: “Ma kakav mobitel, ja ni primisli nisam imao da ću biti uhićen. Mogao bih tužiti Janaf. Ali one sve koje sam ja tamo zaposlio, oni su jedva dočekali da mi daju otkaz. Nemam razoračenja u životu, ja sam menadžer u glavi. Idemo dalje”.

Što se tiče pronađenih milijun eura, rekao je da nije ništa nađeno.

“To su tri partnera koji su željeli kupiti zemljište u Slavoniji i to je bio čisti biznis. To je privatni novac za poljoprivredno zemljište. Ogromno zemljište”, kazao je.

Foto: N1