Gdje je puklo: Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš napustila HNS

Gdje je puklo: Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš napustila HNS

Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš napistila je Hrvatsku nardonu stranku o čemu je izvijestila javnost. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi prijatelji, nakon osam lijepih i uzbudljivih godina provedenih uz HNS odlučila sam krenuti dalje. Iza mene ostaju naši zajednički projekti, sa mnom putuju stečena prijateljstva, a ispred mene su neki novi izazovi i nova putovanja. Hvala dobrim ljudima na zajedničkim danima i lijepim uspomenama. Želim vam svima puno uspjeha i zdravlja.

Biti dio političke stranke znači prije svega dijeliti iste vrijednosti i uvjerenja, zajedno i snažno se zalagati za iste programe i zajedničke projekte. Stranka je živi organizam i kada osjetite da se stranka i vi razvijate u različitim smjerovima, čini se ispravnije otići dok je vrijeme, a ne gunđati ili čekati da dođe do “nepomirljivih razlika”. Poslovica kaže kako je bolje zapaliti malu svijeću, nego psovati u mraku. Zato ostajem dosljedna sebi i osjećaju koji govori kako je vrijeme da krenem dalje, a kojim putem otkrit će – budućnost.
Želim nam svima ispunjen i sretan Božić te uspješnu, mirnu i prije svega zdravu novu godinu”, piše Žana Gamoš.
Foto: Lana Slivar Dominić/Hina