Popularni voditelj Trpimir Vicković Vicko u bolnici: “Dijabetes je uz koronu učinio svoje”

Popularni voditelj Trpimir Vicković Vicko u bolnici: “Dijabetes je uz koronu učinio svoje”

COVID pozitivan sam. Zadnja tri, četiri dana ne mogu na noge, ali nisam na respiratoru – govori nam radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko boreći se za dah dok se nalazi u KB Dubrava na stalnoj opservaciji. Da je tamo dalo se naslutiti iz njegovih objava na Facebooku, a u kratkom telefonskom razgovoru Vicko nam je opisao što se događa.

– Dijabetes je uz COVID učinio svoje, tako da sam ovdje na stalnim pretragama i opservaciji do daljnjeg – veli Vicko koji je pun dojmova zbog svog boravka u bolnici. – Mogu vam reći da sada ovo gledam iz prvog reda i svaka čast ovom osoblju. Ovo je prava rovovska borba – kaže nam pa otkriva da se zdravstvena situacija zakomplicirala do mjere da nuždu ne obavlja sam, ali da doktori ne odustaju, javlja Večernji list.

– Prognoza za ozdravljenje je povoljna. U pouzdanim sam rukama i vjerujem da znaju što rade – optimističan je na kraju razgovora u kojem smo mu zaželjeli brzo ozdravljenje koje je prihvatio s osmijehom i zahvalom.

Podsjetimo, poznati voditelj već se 26 godina bori s dijabetesom, a sredinom listopada zabrinuo je pratitelje fotografijom iz bolničkog kreveta. Tada je zbog srčanih problema završio u bolnici KB Sveti Duh gdje su ga odmah stavili na tretman kako bi se srce vratilo u normalu. “Brižna ekipa sestara, tehničara i liječnika iz KB Sveti Duh sada me uštimavaju”, kazao nam je tada voditelj kultne kontakt-emisije “Vickova budilica” koju je oživio prije dvije godine nakon desetogodišnje stanke.