Bartulica komentirao Plenkovićev prijeteći kažiprst: Premijer je drzak prema saborskim zastupnicima i novinarima

Bartulica komentirao Plenkovićev prijeteći kažiprst: Premijer je drzak prema saborskim zastupnicima i novinarima

Potpredsjednik za mlade podružnice Domovinskog pokreta Grada Zagreba Daniel Škevin i potpredsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskome saboru dr. sc. Stjepo Bartulica danas su darivali djecu u KBC-u Zagreb. Pokloni su uručeni Ani Ljubas, glavnoj koordinatorici i glavnoj sestri u KBC Zagreb. Bartulica je svima zaželio čestit i blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj godini za koju se nada, dodao je, da će biti bolja od ove.

„Danas smo došli na poticaj mladih iz Domovinskog pokreta kako bi predali darove djeci koja se nalaze u KBC Zagreb. Htio bih se iz ovoga mjesta zahvaliti svim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brine cijelo vrijeme za njegu pacijenata. Teški su uvjeti i nadam se da će imati snage i dalje izdržati do kraja. Zahvaljujem na njihovom trudu i naporu. Mi smo izdvojili malo vremena na Badnjak da ovdje dođemo i nadam se da će ovo postati tradicija svake godine u Domovinskom pokretu”.

Škevin se zahvalio svima koji su se okupili ispred KBC-a u Zagrebu.

„Ovdje smo se prvenstveno okupili kako bismo darovali naše najmlađe, naše najmilije, našu djecu, kako bismo s ovim malim doprinosom stavili smiješak na lica naših najmlađih, naše djece. Htio bih iskoristiti ovu priliku da čestitam Božić i novu godinu svima”.

Bartulica je odgovorio na novinarski upit o osnivanju stranke od strane Ivana Penava.

„Gospodin Penava je vrijedan član našeg Kluba u Saboru, usko surađujemo. Puno je napravio za grad Vukovar i koliko sam ja razumio iz formalno-pravnih razloga je ovo sada napravio. Međutim, i dalje je suradnja vrlo čvrsta i dobra s nama tako da očekujemo zajednički izlazak na predstojeće izbore”.

Novinare je zanimao i komentar dociranja medijima od strane predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

„Rekao bih iz osobnog iskustva da Plenković ima svoj način komuniciranja, zna biti vrlo drzak, takav je i prema saborskim zastupnicima i vidimo jučer i prema novinarima. Mislim da treba prepustiti vama i urednicima da radite svoj posao, a ne da s tog položaja moći vama dirigira što ćete raditi i na koji način. Čestitao bih i njemu Božić kao i svima u Hrvatskoj. U tom duhu trebamo proslaviti ove sljedeće dane, naš Spasitelj je došao, rodio se u Betlehemu i u tom duhu ćemo obilježiti ove dane”.

Foto: Edvard Šušak/Hina